Gergő

1981. február 11.-én láttam meg a napvilágot egy erősáramú villamos mérnök, és egy gyógypedagógus második gyermekeként. Bátyámat Barna Péter Gergelynek hívták, engem tréfásan Gergely Péternek neveztek. Ő egyébként oroszlán, én vízöntő.

Születésem után semmi komolyabb esemény nem történt velem jó ideig. Alapvetően mindennel elégedett voltam, nem válogattam. Egyedül azt utáltam, ha valaki beleevett a kajámba, de azt nagyon.
Az iskolában alsóban általában folyamatosan szerelmes voltam mindenféle lányokba, ezért nem vettem részt a csoportos mecsboksz partikon. Sokat gondolkodtam mindenféle romantikus dolgokon.

Első pre-aktivista tevékenységemet harmadikban keztdtem meg. Egy lánnyal osztályújságot szerkesztettem, és sokszorosítottam fénymásolássa, ami akkor még nem ment csak úgy pik-pak. Az ötleten felbuzdulva pár spannal egész újságkiadó létrehozását terveztük. A projekt azonban sajnos elsikkadt. Én ugyan megépítettem hullámpapír dobozból a zárható újságos bódét (amiben már csek azért is profi voltam, mert bátyámmal Cikcakk nevű, azóta is pótolhatatlan fekete macskánlnak liftes dobozlakás kivitelezésén fáradoztunk, mely akció minden bizonnyal ránk szabadította volna az álatvédőket, ha megneszelik), de a többieknek más elfoglaltságuk akadt.

Pedig már a marketing terv is megvolt...

Barna Gergő
-----------------------------
gergole kukac zofi.hu