FUTÓ PROJEKTEK

Screaming for Change

A Screaming for Change – A változás hangja programunk a társadalmi aktivitást és a zenét kapcsolja össze. Weboldal. Facebook.

Tükörben a Világ

A Tükörben a Világ csapat a Zöld Fiatalok Egyesület és a Cellux Csoport tagjaiból alakult. Célunk a fiatalok figyelmének ráirányítása korunk globális társadalmi és környezeti kihívásaira. Üzenetünk, hogy az ember cselekvő lény, aki a szűkebb, tágabb világ történéseinek nem passzív elszenvedője, hanem kreatív alakítója. Keressük annak lehetőségeit, hogy hogyan élhetünk etikus, fenntartható és harmonikus módon. WebFacebook.

N.Y.I.S.S.

A program célja, hogy a könyvek és az olvasás segítségével felhívjuk a figyelmet a rasszizmus, homofóbia és idegengyűlölet veszélyeire, helytelenségére, és nyitottságra, elfogadásra buzdítsuk az embereket. Ötletünket az indokolja, hogy mostanság nagyon elharapózott a rasszizmus, homofóbia és idegengyűlölet az emberek között, szerintünk ez a tájékozatlanságból, félelemből, tudatlanságból fakad, melyen a könyvek, az olvasás és az általunk szervezett csoportos események sokat segíthetnek. Web

Nekem Nem Mindegy (partnerként)

A Nekem nem mindegy programsorozat (NNM) a Norvég Civil Támogatási Alap jóvoltából megvalósuló országos közösségi és irodalmi kampány, melynek fő célkitűzése a társadalmi együttéléshez szükséges, alapvető demokratikus értékek megerősítése és megszilárdítása a középiskolás, 14-20 éves korosztályban. Web. Facebook.

 

FacebookGoogle+LinkedInPinteresttumblrTwitterEmail