Disztró

A DISZTRÓ [disztribúció - terjesztés] egy kiadványterjesztő hálózat. Célja, hogy a civil szervezetek kiadványai több emberhez jussanak el.

Terjesztési pontjaink, eddig Magyarország 20 pontján kihelyezett tárolók.

Olyan intézményeket igyekszünk megnyerni tárolóink elhelyezésére, ahol lehetoleg sok ember megfordul. 2007 tavaszán indult a programunk. Azóta egyre több helyszínen elérhetoek a Disztró standok, így szórakozóhelyeken, egyetemeken, középiskolákban, boltokban és más kulturális központokban is. Szeretnénk, ha minnél elérhetobbé válnának a civilek által fontosnak tartott információk is. Ha érdekelnek ezek a gondolatok: Keresd a DISZTRÓ feliratot!

EZ NEM REKLÁM! A tárolóban elhelyezett szóróanyagok kizárólag civil szervezetek ingyenes, de korlátozott számú kiadványai, amik többnyire pályázati támogatásokból és sok ember önkéntes tevékenysége révén jönnek létre. Újságok mellett matricákat, egyszeri kiadványokat és képeslapokat is terjesztünk a tárolókban. Nem találsz viszont bennük céges reklámokat, vagy pártok propaganda anyagait, mert a DISZTRÓ kizárólag a civil szervezetek anyagait terjeszti!

A program a Holland Nagykövetség támogatásával jött létre.
disztro2

FacebookGoogle+LinkedInPinteresttumblrTwitterEmail